Kako do nasPrihod iz smeri Ljubljane

Iz Ljubljane se napotite proti Trzinu. V Trzinu, na koncu dvopasovnice zavijete levo proti Kamniku. Peljete se skozi Trzin, nato Mengeš. Iz Mengša nadaljujete pot proti Kamniku, peljete se preko mengeškega polja. Pridete do krožišča, katerega zapustite na drugem izvozu. Pot nadaljujete po kamniški obvoznici. Pridete do drugega krožišča, katerega zapustite na prvem izvozu. Nato prispete do semaforiziranega križišča (poleg bencinskega servisa Petrol), kjer zavijete levo v Poslovno trgovski center Perovo. MEDILINE se nahaja v zadnjem poslopju. Na fasadi poslopja je logotip našega podjetja. Vhod v podjetje je z desne strani poslopja.

Prihod iz smeri Kranja (Letališča Brnik)

Iz Kranja se napotite v smeri Kamnika. Peljete se skozi Šenčur, mimo Letališča Brnik, naprej skozi Lahovče in Nasovče ter mimo Komende. Pridete v Moste, kjer takoj na prvem križišču zavijete levo (in nato v ovinku desno) proti Kamniku. Skozi Moste se peljete po prednostni cesti (držite se levo). Pot nadaljujete skozi Križ. Pridete v kraj Podgorje, kjer v krožnem križišču zavijete na prvi izvoz. Peljete se mimo Fruktala, piščančje farme Jata, Stola, Biring interierja, preko želežniške proge. Takoj ko prečkate progo, zavijete levo. Pridete do krožišča, katerega zapustite na drugem izvozu. Pot nadaljujete po kamniški obvoznici. Pridete do drugega krožišča, katerega zapustite na prvem izvozu. Nato prispete do semaforiziranega križišča (poleg bencinskega servisa Petrol), kjer zavijete levo v Poslovno trgovski center Perovo. MEDILINE se nahaja v zadnjem poslopju. Na fasadi poslopja je logotip našega podjetja. Vhod v podjetje je z desne strani poslopja.

Prihod iz smeri Domžal (Maribora)

(S Štajarske avtoceste zapeljete pri izvozu za Domžale. Zavijete desno in sledite smerokazom za Kamnik. Peljete naravnost do Vira, kjer pri tovarni Tosama zavijete levo. Prispete v Domžale. Peljete se mimo nakupovalnega centra Spar. Kmalu zatem zavijete desno proti Kamniku.) V Domžalah zavijete proti Kamniku. Peljete se skozi Jarše, Preserje, Homec, Nožice in Šmarco. Tik po koncu vasi Šmarca pridete do krožišča, katerega zapustite na prvem izvozu. Pot nadaljujete po kamniški obvoznici. Pridete do drugega krožišča, katerega tudi zapustite na prvem izvozu. Nato prispete do semaforiziranega križišča (poleg bencinskega servisa Petrol), kjer zavijete levo v Poslovno trgovski center Perovo. MEDILINE se nahaja v zadnjem poslopju. Na fasadi poslopja je logotip našega podjetja. Vhod v podjetje je z desne strani poslopja.