Na voljo imamo TAB-8897S - Sistem za samodejno brez-kontaktno infrardeče merjenje telesne temperature zaposlenih in obiskovalcev


Promocijski letak

Trenutno imamo TAB-8897S sistem (SLO operacijski sitem), ki je že znan po svoji uporabnosti, zanesljivosti in brezhibnem delovanju, na zalogi, vendar se le ta dnevno spreminja.

Z naročilom do konca tedna ter promocijsko kodo LCMed vam odobrimo SUPER RABAT. Kontaktirajte nas na info@mediline.si oz. 041 877 787 in poslali vam bomo ponudbo naprave s stojalom in montažo. Seveda smo vam vedno na voljo tudi za vsa vprašanja glede samega sistema in njegove uporabe.

V primeru potrditve, vas lepo prosimo za potrdilo o plačilu, da vas lahko uvrstimo na čakalni seznam montaže. Trenutna čakalna doba za montažo znaša cca 7 dni.

V poplavi ostalih ponudb sistemov za merjenje temperature vam priporočamo, da se pred odločitvijo o izbiri naprave prepričate o verodostojnosti dokumentacije, dokazilih o zanesljivosti (certifikat o kalibraciji), obstoju garancije ter dobavnih rokih. Po naših izkušnjah se namreč na trgu ponujajo tudi sistemi brez garancije in brez ustrezne dokumentacije, zaradi česar njihova prodaja na trgu EU sploh ni dovoljena.

Sistem TAB-8897S z operacijskim sistemom v slovenščini ponuja 1-letno garancijo in navodila v slovenskem jeziku. Proizvajalec je v skladu s predpisi EU izvedel vsa potrebna predhodna testiranja in izdal Izjavo EU o skladnosti, na podlagi katere naprava nosi CE znak.

Testiranje sistema v neodvisnem laboratoriju Lotrič Meroslovje d.o.o. je pokazalo izjemno visoko natančnost meritev (odstopanje le +-0,1 stopinj C), kar dokazuje pridobljeni certifikat o kalibraciji.

Navodila za uporabo in reference

RTV Slovenija dnevnik, reportaža o uporabi sistema TAB-8897S v hotelu Histrion v Portorožu